Könyv: Bartos Gábor - Hogyan legyél az értékesítés mentális & stratégiai bajnoka?

Megkapod a válaszokat a csúcsteljesítményhez.

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Helytartó
Könyv + vizuális tervrajz
  × 1
Ft7,990.00
Részösszeg Ft7,990.00
Összeg Ft7,990.00
  • Bankkártyás fizetés

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Könyv: Bartos Gábor - Hogyan legyél az értékesítés mentális & stratégiai bajnoka?

Akik már alkalmazzák

a könyvben található folyamatot

A sztorik és az egész tematika folyamatos kapukat nyitogatott számomra, hogy miben szeretnék még jobb lenni és miben kell magamat még jobban oda tennem. A mentális felkészültség témaköre rávilágított, hogy nélkülük sem születhet maximális eredmény. Köszönöm az iránymutatást és a komplex tananyagot, ami gyorsabban emészthető, érthető köntösbe lett bújtatva.

FARKAS KATALIN

Szuper módon volt felépítve, rengeteg új dolgot tanultam. Olyan dolgokat társz fel amikről sok cég nem beszél. Emellett ráébredtem, hogy mennyi olyan dolog van amit értékesítőként használni lehet és segített abban, hogy leküzdjem a félelmeimet tárgyalás közben és hogy milyen sok minden közre játszik egy üzleti tárgyalás során .

SZÉPLAKI DÁVID

Csodálatos ismeretekre tehettem szert, melyek nagyban segítik innentől a munkámat. Sok tanult, vagy eddig csak ösztönösen alkalmazott technika teljesen más értelmet nyert, adott esetben a “helyére került”, hogy sokkal eredményesebb legyek a tárgyalásaim során. Olyat ad, amit minden értékesítőnek rögtön az elején meg kellene tanulnia.

EXNER ÉVA

Elsőként a mentalitással kapcsolatosan született meg egy ‘AHA’ élmény, ami segített a tudatosságom fejlesztésében. Az értékesítési rész végére pedig teljesen összeállt a kép, hogy pontosan mit, mikor és miért kell úgy mondani, ahogy. Megértettem, hogy mik azok az apró részletek aminek segítségével jobban megy a munka és rájöttem, hogy korábban mik voltak azok az elhibázott lépések ami miatt nem volt sikeres egy-egy tárgyalásom.

VARGA PÉTER

Ha valahol elakadtál, írj e-mailt ide: konyv@bartosgabor.hu