Újra kapható!

Szeretnél csúcsteljesítményt elérni az értékesítésben?

Ez a lebilincselő történet ötvözi a sportpszichológia, a tudomány és az értékesítés gyakorlati elemeit, aminek köszönhetően olyan iránytűként szolgál, amit képes leszel átültetni és alkalmazni a mindennapokban, hogy valódi csúcsteljesítményre lehess képes.

Vesztes mentalitással nem vívhatsz győztes csatákat.

Neked szól ez a könyv, ha Te...

Értékesítő vagy

Évek óta benne vagy a sales világában és szeretnél tartósan kiemelkedő eredményeket elérni? Akkor ez a könyv Neked való és útmutatót ad, hogyan érhetsz el csúcsteljesítményt a személyes értékesítésben.

Vállalkozó vagy

Ismered már a business világ sötét és napos oldalát is. Ebben a könyvben olyan folyamatot ismerhetsz meg, ami segít kiegyensúlyozottabban kezelni a problémákat és olyan értékesítési folyamatot mutat meg, ami mérhető eredményeket képes hozni.

Tanácsadó vagy

Valódi változást kell tudnod elérni az embereknél és ehhez két dologra van szükséged. Egy olyan mindset kialakítására, ami segít új nézőpontot adni és egy olyan kommunikációs módszerre, ami eredményeket hoz az ügyfeleidnek. Ebből a könyvből ezt a két dolgot biztosan haza tudod vinni.

Networker vagy

Képes vagy megváltoztatni a körülötted levők életét, de ehhez először Neked kell változnod. Megtudhatod a könyvből, hogy mi az a mentalitás, amitől olyan vezetővé válhatsz, akit példaként követnek és hogy miként tudsz úgy kommunikálni az emberekkel, hogy valódi változásra ösztönözd őket.

Kezdő vagy

Nem akarlak áltatni, ez a legnehezebb időszak. Ha most kitartasz, akkor egy új világot nyithatsz meg az életedben. Ebben tud segíteni ez a könyv, ami megmutatja, hogyan tudsz a kezdeti nehézségekkel megküzdeni és hogyan alakíts ki egy olyan munkamódszert, ami garantált alapot jelent a jövődre nézve.

Fejlődni szeretnél

Fontos számodra, hogy folyamatosan fejleszd magad és új dolgokat tanulj? Akkor imádni fogod ezt a könyvet és olyan gyakorlati tudással gazdagodhatsz, aminek garantáltan a hétköznapokban is hasznát fogod venni.

Egy olimpiai bajnok előszavával.

Én is a lehetetlenből lettem olimpiai bajnok és hogyha ez nekem sikerült, akkor Neked sincs lehetetlen. Ha bármit is szeretnél ebben az életedben és vannak álmaid, akkor tegyél érte és érd el. Ebből a könyvből rengeteget tudsz majd meríteni és olyan útmutatót kapsz, ami segíteni tud ezen az úton.

RISZTOV ÉVA

Miért legyél az értékesítés mentális bajnoka?

Kiegyensúlyozott teljesítmény

Teljesítmény és megfelelés okozta stressz? Koncentrációs problémák és rossz állapot egy fontos megbeszélés előtt? A mai kor betegsége mind, melyek komoly akadályt jelenthetnek, hogy képesek legyünk kihozni magunkból a legjobbat. Az állandó nyomás és a folyamatos bizonyítás terhe alatt egyre jobban csökken a motivációnk és kevésbé tudunk teljesíteni. Ha valóban kiemelkedő eredményeket szeretnénk elérni, akkor ismerni kell azokat a technikákat, amik segítségével letudjuk küzdeni ezt a belső feszültséget. 

Mentális állóképesség

Hiába vagy szakmailag a legképzettebb, ha a mentalitásod átlagos, vagy az alatti, nem fogsz nagy eredményeket elérni. A legjobb sportolók, ahogy a legjobb üzletemberek is tudják, hogy a kimagasló eredmények egyik alappillére, hogy kialakítsunk egy mentális állóképességet. Az önbizalom és a self-talk kapcsolata, nehézségekkel való megküzdés és a hátráltató érzelmek kezelésének módjai mind egy-egy olyan terület, ami meghatározza az eredményeid alakulását.

Miért legyél az értékesítés stratégiai bajnoka?

Garantált eredmények

Nem trükkökre és újabb különleges eszközökre van szükséged. Instant alkalmazható trükkökkel és koncepció nélküli eszközhasználattal kizárólag véletlenszerű, kis eredményeket tudsz elérni. Ahhoz, hogy garantáltan kimagasló és tartós eredményeket tudj felmutatni kulcsfontosságú, hogy kialakíts egy bombabiztos értékesítési stratégiát.

Több megrendelés

Nincs szükséged több ügyfélre és nem is az ügyfélkörödet kell lecserélni, hogy több megrendelésed legyen. A stratégiának köszönhetően képes leszel megtöbbszörözni az eredményeidet a hatékonyságod fejlesztésével, és sokkal magasabb arányban tudod  sikerrel zárni az üzleti megbeszéléseidet.

Egy történet, amiből tanulni tudsz.

Ez nem egy szokványos értékesítési könyv, ami szárazon, szakmai jelleggel íródott. Ebben a könyvben egy történetet kísérhetsz végig, amin keresztül képes leszel a főhőssel együtt fejlődni és a benne található leckék útmutatót adnak egy  megvalósítható folyamathoz.

Fantasztikus könyv! Azzal, hogy történetekkel, példákkal támasztja alá a szakmai fortélyokat az egész színessé és érdekessé válik, mint egy kalandregény. Egyszerűen kíváncsi vagy a végére, miközben újabb és újabb trükköt sajátíthatsz el, ami a munkádat építi.

LINDNER TÍMEA

Megkapod a válaszokat a csúcsteljesítményhez.

1

Hogyan ébresztheted fel a benned szunnyadó bajnokot, és lehetsz képes kifejleszteni a mentális állóképességet?

Egyszerű gyakorlatok segítségével olyan értékesítési stratégiát tudsz kialakítani, amivel hatékonyabban leszel képes zárni a megbeszéléseidet.

2

3

Hogyan változtasd meg azokat a mentális és érzelmi tényezőket, amik hátráltatnak abban, hogy kiteljesedj a hétköznapokban?

Hogyan tudsz olyan lenyűgöző módon kommunikálni, hogy elvarázsold az embereket a mondanivalóddal?

4

5

A leckék megtanítanak, hogy miként győzd le a teljesítmény és megfelelés okozta stresszt és kerülj olyan optimális állapotba, amiben igazi győztessé válsz.

Eszközöket kapsz, amelyekkel az értékesítés sztárjává válhatsz és újabb szintre emelheted a karriered.

6

7

Megismerheted azokat a mentális technikákat és eszközöket, amik segítségével megállíthatatlan előnyre teszel szert.

Elmélyítheted az ismereteid a storytelling, a kommunikáció, a meggyőzés vagy éppen az ajánlat hatásos kialakításának módszertanában.

8

"Én magam voltam Dave, minden küzdelmével, minden sikerével. Egyszerűen fenomenális!"

A mentális (pszichológiai) rész teljesen új perspektívát adott, most már értem, hogy miért voltam képes elérni egy folytonos magas teljesítményt és, hogy miért "rekedtem" meg "csak" ezen a szinten. Azok a gyakorlatban kipróbált praktikák amiket a könyv ad már magában megéri a vásárlást, de a második része ahol a stratégiáról és a folyamatokról írsz, zseniális. Mondhatni tapasztalt értékesítőként voltak benne dolgok amiket ismertem és alkalmaztam is, de itt is képes voltál olyan oldalról megközelíteni mindent, hogy teljesen új, magasabb szinten kaptam

MÓZSI RICHÁRD

Ez a történet akár rólad is szólhat...

Ez egy kitalált történet egy fiatalemberről, akinek nehézségei jelentkeztek a munkája során. Dave – ahogy mindenki szólítja – két év után úgy érezte megrekedt a karrierjében, állandó frusztráltsággal nézett szembe a romló eredményei miatt, és úgy érezte, hogy nem képes kihozni magából a maximumot.

Az élet azonban lehetőséget kínált számára és megismert egy különleges embert – Danielt, a sportpszichológust, aki megmutatta, hogy milyen mentalitás szükséges ahhoz, hogy a benne rejlő bajnokot képes legyen felébreszteni. 

 

Miután ezt teljesen elsajátította elmerül az értékesítés szakmai rejtelmeiben, ahol ráébred arra, hogy képes lehet kialakítani egy olyan stratégiát, amivel sokkal hatékonyabban zárhatja a megbeszéléseit. Útját végigkíséri egy titokzatos férfi, akit mindenki csak Bajnoknak hív, és aki mintegy példaként mutatja az utat, hogy valóban olyan életet élhessen, amire mindig is vágyott.

Dave a történet során megtanulja a pszichológiai felkészültség jelentőségét, és felismeri, hogy a szakmai fejlődésével sokkal magasabbra törhet, mint amiről álmodni mert volna. A történet lezárásaként pedig megtudhatjuk, hogy milyen titok bújik meg Bajnok és Dave között.

Imádtam a könyvben, hogy tudományos megértést ad arról, hogy miért és hogyan reagálunk dolgokra. Sok-sok felismerésem lett. Nagyon sokat segített abban, hogy elkezdjek könnyedén cselekedni. Nagyon sok információ van a könyvben, én biztosan többször fogom olvasni. Mindenkinek javaslom, aki nem tudja magából kihozni a legjobbat. 

GERENCSÉR GYÖNGYI

Sok rész van, aminél le kell tenni a könyvet, hogy tényleg átgondoljam mit csinálok és hogyan is vizsgáljam meg magam és az adott szituációkat. Pontosan ezért is javaslom másoknak is, mert nem csak elgondolkodtat, hanem egy önismereti úton indít el.

MAXIM ANITA

Az értékesítés a teljesítményt méri, de a személyiséget teszteli. 

Nem elég a dolgokat jól csinálni, hanem jó dolgokat kell csinálni. 

Hiszem, hogy a csúcsteljesítményhez fontos egy megfelelő értékrendet kialakítani, ami a hozzá kapcsolódó győztes mentalitás alapját adja, ezek által pedig az értékesítési tudásunk legjavát tudjuk a felszínre hozni, aminek eredményeként olyan üzleteket tudunk megvalósítani, amiben mindkét fél nyertesként távozik.

0 év
tapasztalat
0 +
üzleti tárgyalás
0 %
szerződéskötési arány

Ritkán lelkesedem ennyire, de ezt középiskolában mindenkinek kötelező olvasmánnyá írnám elő.

Ha valaha olvastál Robin Sharmától könyvet, akkor rögtön be fog szippantani a regénybe/ történetbe illesztett oktatás. Hihetetlen profin vezet végig a célkitűzés, kapcsolatépítés, tárgyalás, értékesítés, lezárás és sok-sok más témakörön a könyv, mindezt úgy, hogy egy pillanatig nem veszed észre, hogy üzleti könyvet olvasol.

FISCHER TIBOR

Vizuális tervrajz - ajándék digitális térkép

A könyv könnyebb feldolgozásához készítettünk egy vizuális tervrajzot, ami lépésről lépésre mutatja be azt a folyamatot, amin végigvezetjük az olvasót. Ez a digitális térkép segít benne, hogy átláthatóbbá váljon a győztes mentalitással kapcsolatos témakörök kapcsolódása, továbbá egy üzleti tárgyalás forgatókönyve. 

Külön öröm számomra, hogy vizuális térkép is készült hozzá, anélkül csak a tartalomjegyzékkel sose állt volna össze a kép így a fejemben. Az értékesítésről több könyvet olvastam már, de a mentális felkészültségről nem sok szó volt, ez egyedi ebben a könyvben

PAJTLINÉ RENI

Korlátozott megjelenésű előadás - szerezd be ezt is!

Észrevetted, hogy egyre nehezebb az emberek figyelmét felkelteni? Egyre nagyobb a zaj körülöttünk, emiatt mára az egyik legfontosabb készségnek az számít, ha hatással tudunk lenni másokra, és meggyőzően tudunk kommunikálni. Ebben az előadásban megismerheted azt a módszert, amit a legsikeresebb cégvezetők, politikusok és előadók használnak, ami nem más, mint a storytelling. 

Csak egy könyvet kérsz, vagy mersz nagyban gondolkodni?

Hogyan legyél az értékesítés mentális & stratégiai bajnoka?
című könyv

1

+AJÁNDÉK: vizuális tervrajz – digitális térkép a könyvben található folyamatról (azonnal elérhető)

2

Storytelling előadás videó – A hatástalan kommunikáció ellenszere  (azonnal elérhető)

3

+AJÁNDÉK: Storytelling előadás hanganyag – A hatástalan kommunikáció ellenszere (azonnal elérhető)

4

+ Névre szólóan dedikálva kapod a saját példányodat

5

24.900 Ft

helyett

19.900 Ft

Hogyan legyél az értékesítés mentális & stratégiai bajnoka? – című könyv

1

+AJÁNDÉK: vizuális tervrajz – digitális térkép a könyvben található folyamatról (azonnal elérhető)

2

Storytelling előadás videó – A hatástalan kommunikáció ellenszere  (azonnal elérhető)

3

+AJÁNDÉK: Storytelling előadás hanganyag – A hatástalan kommunikáció ellenszere (azonnal elérhető)

4

+ Névre szólóan dedikálva kapod a saját példányodat

5

7.990 Ft

helyett

6.490 Ft

Vedd meg a könyvet,

és legyél Te is az értékesítés bajnoka!

A sztorik és az egész tematika folyamatos kapukat nyitogatott számomra, hogy miben szeretnék még jobb lenni és miben kell magamat még jobban oda tennem. A mentális felkészültség témaköre rávilágított, hogy nélkülük sem születhet maximális eredmény. Köszönöm az iránymutatást és a komplex tananyagot, ami gyorsabban emészthető, érthető köntösbe lett bújtatva.

FARKAS KATALIN

Szuper módon volt felépítve, rengeteg új dolgot tanultam. Olyan dolgokat társz fel amikről sok cég nem beszél. Emellett ráébredtem, hogy mennyi olyan dolog van amit értékesítőként használni lehet és segített abban, hogy leküzdjem a félelmeimet tárgyalás közben és hogy milyen sok minden közre játszik egy üzleti tárgyalás során .

SZÉPLAKI DÁVID

Csodálatos ismeretekre tehettem szert, melyek nagyban segítik innentől a munkámat. Sok tanult, vagy eddig csak ösztönösen alkalmazott technika teljesen más értelmet nyert, adott esetben a “helyére került”, hogy sokkal eredményesebb legyek a tárgyalásaim során. Olyat ad, amit minden értékesítőnek rögtön az elején meg kellene tanulnia.

EXNER ÉVA

Elsőként a mentalitással kapcsolatosan született meg egy ‘AHA’ élmény, ami segített a tudatosságom fejlesztésében. Az értékesítési rész végére pedig teljesen összeállt a kép, hogy pontosan mit, mikor és miért kell úgy mondani, ahogy. Megértettem, hogy mik azok az apró részletek aminek segítségével jobban megy a munka és rájöttem, hogy korábban mik voltak azok az elhibázott lépések ami miatt nem volt sikeres egy-egy tárgyalásom.

VARGA PÉTER

Maradt még kérdésed?

Egyszerűen válaszd ki, hogy melyik csomagot szeretnéd megrendelni, majd kattints a ‘Most a könyvet kérem’ vagy a ‘Mindet kérem’ gombra. Ezután egy űrlapot az adataiddal kitöltve már le is adtad a rendelésed.

Bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, teljesen biztonságos módon. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség. 

Természetesen. A fizetés a Stripe szolgáltatásával történik, mely egyike a világ 10 legértékesebb startupjának. A bankkártya adataidhoz nem férek hozzá, teljesen biztonságos a megrendelés. 

A könyvet futárszolgálat fogja kézbesíteni Neked.  Természetesen erről részletesen tájékoztatunk a visszaigazoló emailben is. 

Természetesen, a rendszer a bankkártyás fizetést követően e-mailben küldi a számlát. 

A könyv kiszállításának a díja Magyarországon egységesen 1590 Ft, a nagyobb csomag vásárlása esetén ezt a díjat 100 %-ban átvállaljuk, így abban az esetben teljesen ingyenesen szállítjuk ki Neked a könyvet. 

A megrendelést követően egy köszönő oldalra kerülsz, ahol egy linket fogsz találni és azonnal letöltheted.

A megrendelést követően bekerülsz egy zárt Facebook csoportba és mindenki, aki jogosult rá, azonnal megtudja nézni a videót. 

Ha valahol elakadtál írj egy emailt Nekünk a konyv@bartosgabor.hu email címre és igyekszünk mihamarabb megoldást találni a problémádra. 

Kérlek ebben az esetben írj egy e-mailt a konyv@bartosgabor.hu címre, és keresünk Neked megoldást!

Gondolkodj nagyban és spórold meg a postaköltség árát!

Ne hagyd ki a kedvezményes ajánlatot: válaszd a könyv mellé a kiegészítőket is és szerezd be együtt a legjobb áron a teljes csomagot!